top of page
342397313_254299560381228_2056820251222108026_n.jpg
DRP.Reiniging.dakgoten.7.jpeg

DRP Cleaning & Services

Cleaning & Services

Wij staan voor u klaar voor het schoonmaken van uw dakgoten en uw daken, het reinigen van uw zonnepanelen en dakkapellen en alle voorkomende  glasbewassing (ook telescopisch). 

Cleaning & Services voor Gemeentes

Voor het reinigen van dakgoten en dakkaplellen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen deze werkzaamheden op regelmatige basis voor u verzorgen. Door regelmatig onderhoud te laten plegen aan dakgoten, voorkomt u op termijn ernstige schade en hoge reparatiekosten. 

Cleaning & Services voor Bedrijven

Wilt u als bedrijf uw ramen, dakgoten of zonnepanelen laten reinigen, dan kunt u dit aan ons overlaten. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur, inclusief telescopische bewassing om de klus snel en efficiënt voor u te doen. 

Cleaning & Services voor Particulieren

Wanneer u als particulier uw dakgoot of dakkapel wilt laten reinigen, kunnen wij dit natuurlijk voor u regelen. Ook voor het reinigen van uw zonnepanelen staan wij voor u klaar. Wij adviseren dit tweemaal per jaar te doen, in ieder geval in het voorjaar om het hoogste rendement te krijgen. U kunt hier direct een afspraak inplannen.

bottom of page